Лайм

Пісня "Шум" гурту Go_A очолила світовий рейтинг вірусних треків у Spotify

Представники України на "Євробаченні-2021" обійшли за популярністю переможців

Пісня SHUM ("Шум"), з якою гурт Go_A представив цього року Україну на "Євробаченні-2021", очолила світовий рейтинг сервісу Spotify "Топ-50 трендів", залишивши позаду навіть пісню переможців - Zitti E Buoni італійського рок- гурту Maneskin.

"Продовжуємо ШУМіти", - пораділи учасники Go_A в Instagram. Тільки на Spotify пісня гурту зібрала понад 5 млн прослуховувань.

Фото: Instagram / @go_a_band

  • 23 травня у Нідерландах відбувся фінал "Євробачення-2021", в якому перемогли представники Італії, рок-гурт Maneskin з піснею Zitti E Buoni. За підсумками голосування журі та телеглядачів гурт Go_A з піснею SHUM ("Шум") зайняла 5-те місце, при цьому глядачі віддали українцям 2-ге.
  • Незабаром після повернення до України солістка гурту Go_A Катерина Павленко заговорила про спільні плани групи Go_A та рокерів Maneskin.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.