RU  UA

Дізнатися

Помер британець Вільям Шекспір - один з перших людей, прищеплених від Covid-19

Смерть британця не пов'язана з коронавірусом

У Великобританії пішов з життя Вільям Шекспір - друга людина в світі, яка отримала щеплення від коронавірусу. Чоловік помер у віці 81 рік, і його смерть не пов'язана з Covid-19. Британець помер від інсульту.

Про це BBC повідомили лікарі госпіталю, в якому пенсіонер перебував на лікуванні. Вдова Вільяма розповіла журналістам видання, що її чоловік пишався тим, що одним з перших прищепився від ковіду.

Фото: Family handout

"Це було те, чим він дуже пишався - він любив бачити новини про це в ЗМІ. Він часто говорив про це з людьми і завжди закликав усіх робити щеплення", - зазначила 53-річна Джой Шекспір.

81-річний Вільям прищепився від коронавірусу в грудні 2020 року, після того як у Великобританії почалася масова вакцинація. Першою препарат від Pfizer і BioNTech ввели 90-річній Маргарет Кінан.

  • У травні 2021 року щеплення від Covid-19 зробив принц Вільям. Вакцину якого виробника отримав 38-річний онук британської королеви, а також в якому він наразі стані - не уточнюється.
  • Королева Єлизавета II прищепилася від ковіду на початку січня. "Після щеплення з'являється почуття захищеності, що дуже важливо", - зазначила раніше глава британського престолу, запевнивши, що процедура швидка та абсолютно безболісна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации