Лайм

Романтик Потап презентував ліричний трек "Кров і любов" з нового альбому

Музичний "ліричний вампіризм" в стилі ПТП

28 травня відбулася прем'єра треку "Кров і любов" з нового альбому Потапа "Без реклами", який занурить слухача у ліричну сторону душі репера. Разом з піснею музикант запремьєрив і mood-відео.

"Кров і любов" - це мить любові перед світанком: закохані танцюють, пов'язані таємницею, боячись, що все закінчиться, коли зійде сонце", - прокоментував свою нову роботу ПТП.

Дружина артиста відреагувала на прем'єру зіркового чоловіка і зізналася, що вона в захваті від його нового звучання. "Льоша став таким романтиком у творчості, вам подобається? Особисто я, обожнюю, коли чоловіки з таким розкішним, оксамитовим тембром, лоскочуть вухо через колонку", - написала Настя Каменських в Instagram.

Новий сольний альбом "Без реклами" Потап приурочив до свого ювілею - цього року реперу виповнилося 40 років. Переступаючи новий рубіж, музикант вирішив показати себе справжнього.

"Всі ці роки я приховував себе за масками. Вони були частиною мене, але справжнього Потапа ви ніколи не бачили і не чули. Альбом ПТП - "Без реклами" буде моїм подарунком собі і всім вам, справжнім - від мене справжнього", - розповідав музикант.

Фото: instagram.com/realpotap

  • 28 травня презентувала трек і Слава Камінська. Це другий сольний сингл після розпаду гурту "НеАнгели". Разом з піснею Slava Bogu вийшов і кліп, який відображає внутрішній стан співачки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil відправилися до міста Мальме на Євробачення 2024 - артистки показали, як їх проводжали на конкурс

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні