Лайм

Як склалися стосунки Михайла Залівако та Анни Богдан після фіналу шоу "Холостяк" - чи разом пара

Пара відповіла на питання, яке хвилює багатьох

У п'ятницю, 28 травня, в ефірі ток-шоу "Холостяк. Життя після проекту" глядачі каналу СТБ дізналися головну інтригу - чи продовжилася історія кохання Михайла Залівако та Анни Богдан за стінами романтичного реаліті.

Герой 11 сезону шоу "Холостяк" та переможниця проекту з'явилися в студії пост-шоу та зізналися, що залишилися разом. Більш того, пара вже облаштовує спільний побут. Харківський бізнесмен переїхав заради коханої до Києва і вони відразу орендували квартиру, куди заселилися через тиждень після закінчення проекту.

Фото: instagram.com/holostyakstb

До речі, Михайло перебрався до столиці не один, а з одним зі своїх пухнастих друзів - котом Бубликом. Як відомо, герой "Холостяка" обожнює котів. У нього є два домашніх улюбленця.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Пара зізнається, що їм нелегко було приховувати стосунки після закінчення зйомок. Протягом трьох місяців вони були змушені виходити з дому по одному, а якщо разом, то пізно ввечері.

"Ми зіткнулися з Мішею з тією проблемою, що нам вже не можна з'являтися в людних місцях. Скажу чесно, мені було важко, тому що я не домосід. Єдине, ми могли дуже пізно вийти в парку прогулятися. У капюшонах та масках", - розповіла Аня.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Зараз, коли вже головна інтрига розкрита, закохані постять спільні фотографії у соцмережах та публічно зізнаються у своїх почуттях. "Я тебе кохаю", - написав Михайло під одним зі знімків з Анею. На що дівчина відповіла милим: "Мур".

Фото: instagram.com/kanyeeebear

  • Раніше переможниця 11 сезону шоу "Холостяк" Анна Богдан показала, як виглядала в один з найскладніших періодів свого життя. Після розлучення з екс-главою Офісу президента Андрієм Богданом дівчина набрала 16 зайвих кг і перестала подобатися собі в дзеркалі.
  • Тим часом глядачі продовжують обговорювати фінал 11 сезону шоу "Холостяк". Більшість залишилися незадоволені вибором головного героя, і висловлюють своє обурення у соцмережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також