Лайм

За що ти так зі мною? Юля "Зайка" після фіналу звернулася до "Холостяка"

Дівчина зізналася, що її серце розбите

Фінал шоу "Холостяк-11" став щасливим для однієї учасниці і повним розчаруванням для іншої. Михайло Залівако зізнався у коханні та вручив обручку Анні Богдан, а з Юлею "Зайкою" назавжди попрощався.

Дівчина залишила проект вся в сльозах, а після виходу програми в ефір написала сумний пост. Юлія зізнається, що своїм вибором Миша розбив їй серце і що зараз у неї в голові дзвенить одне питання: "За що ти так зі мною?".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлія Бельченко | Холостяк 11 (@julz_seven)

"Відчуття такі ніби моє серце лопнуло як повітряна куля, у яку встромили кинджал. Усередині кров повільно стікає з залишків розбитого серця вниз по внутрішніх стінках мого тіла ... Мені погано ... огидне відчуття!, - описала свій стан учасниця.

У наступному пості фіналістка написала, що на проекті вона пройшла через біль, приниження, розчарування, зраду, самотність та порожнечу. І це зробило її сильнішою. "Я залишаю проект одна. Я не знайшла тут коханого, я знайшла силу. Мене неможливо зламати, тепер я знаю це напевно!", - зазначила Юля.

Також дівчина звернулася до Михайла. Вона подякувала Холостякові за їх красиву історію на проекті й зізналася, що відпускає його. "Я вдячна тобі за наше маленьку життя разом, але твоє серце зробило свій вибір. Я змушена тебе відпустити", - написала вона.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлія Бельченко | Холостяк 11 (@julz_seven)

  • Тим часом глядачі продовжують обговорювати фінал 11 сезону шоу "Холостяк". Більшість залишилися незадоволені вибором головного героя, і висловлюють своє обурення у соцмережах.
  • Читайте також на theLime, що відомо про переможницю проекту "Холостяк-11" Анну Богдан. До знайомства з Михайлом Залівако дівчина була дружиною екс-глави Офісу президента Андрія Богдана.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів

Марія Яремчук вперше прокоментувала народження дитини та відреагувала на чутки, що батьком її сина є Олександр Пономарьов

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня