Лайм

Каньє Уест захотів виговоритися та відправився до стрип-клубу. Це коштувало йому великих грошей

Репер заплатив кругленьку суму за те, що його вислухали

Працівниця стриптиз-бару по імені Анессі Россі розповіла, як одного разу в дуже простий спосіб заробила $15 тисяч. Все, що їй довелося робити, - це протягом декількох годин слухати Каньє Уеста.

Дівчина працює в клубі барменом, і часто зустрічає там знаменитостей, але репера вона побачила вперше, розповіла вона у себе в TikTok. Барменшу також здивувало те, що Каньє поводився не як інші відвідувачі. "Йому не потрібен був стіл, він не хотів бачити як танцюють дівчата. Він підійшов прямо до бару та заговорив зі мною", - згадує Анессі.





За словами дівчини, репер замовив воду з льодом й став розповідати про свої переконання і про те, що вважає себе істинним нащадком свого творця. Філософський монолог тривав 3-4 години. Після чого Уест подякував Россі, що вона його вислухала, залишив їй $15 тисяч та пішов.

Звичайно, ніяких доказів правдивості цієї історії немає, дівчина могла все придумати, але користувачі соцмережі вірять їй і пишуть, що це дуже схоже на Каньє.

Каньє Уест Фото: Getty Images

  • Тим часом західні ЗМІ всерйоз обговорюють новий роман Каньє Уеста. Репер знаходиться у процесі розлучення з Кім Кардашьян, а значить його серце відкрите для нового кохання. Кажуть, що музикант закрутив інтрижку з російською супермоделлю Іриною Шейк, але це поки що тільки чутки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття