Лайм

Кажуть, Єлизавета II не задоволена ім'ям дочки принца Гаррі - чому це схоже на фейк

Герцог та герцогиня Сассекські назвали спадкоємицю на честь королеви

Ім'я новонародженої дочки принца Гаррі та його дружини Меган Маркл викликало подив у британців. Преса здивувалася, що пара назвала дівчинку на честь Єлизавети II, адже останнім часом у них були напружені стосунки. ЗМІ пишуть, що ім'я нібито не сподобалося і самій королеві.

Як повідомляє Daily Mail з посиланням на королівського експерта Анджелу Левін, Її Величність незадоволена, що дівчинку назвали Лілібет Діана Маунтбаттен-Віндзор, враховуючи недавнє скандальне інтерв'ю.

Єлизавета II та принц Гаррі Фото: instagram.com/theroyalfamily

Справа в тому, що Лілібет - дуже особисте прізвисько для Єлизавети II. Воно було дано їй королем Георгом V, її дідом, оскільки вона не могла вимовити своє ім'я в ранньому дитинстві. Так її називав тільки її чоловік принц Філіп, поки не помер в цьому році.

"Після того, що сталося, я думаю, що вона відчайдушно нещасна, тому що вони були дуже грубі з нею. Не думаю, що це хороша ідея. Я думаю, це досить грубо по відношенню до Її Величності королеви, - говорить експерт. - це було дуже особисте прізвисько від її чоловіка, який помер недавно. Принц Чарльз ніколи б не став називати свою матір Лілібет. Він ніколи не використовував його - це було особливе ім'я, особливо для герцога Единбурзького".

Принц Гаррі та Меган Маркл Фото: instagram.com/theroyalfamily

У свою чергу, друг принца Гаррі стверджує, що перш ніж так назвати дочку, герцог просив благословення у своєї бабусі, королеви Єлизавети II. "Він дуже любить і поважає свою бабусю. Для Гаррі ці два імені дуже важливі та значущі", - сказав він виданню Vanity Fair.

Друга частина імені, Діана, була вибрана на честь покійної бабусі дівчинки та матері принца Гаррі, принцеси Уельської.

Лілібет Діана народилася 4 червня. Дівчинка стала 11-й правнучкою британської королеви та восьмим членом королівської сім'ї в черзі на британський престол.

  • Принц Гаррі і Меган Маркл також виховують сина Арчі, якому 6 травня виповнилося два роки. На честь дня народження первістка герцоги Сассекські показали фотографію іменинника, на якій він стоїть спиною до камери і тримає велику зв'язку повітряних кульок.
  • Про другу вагітність Меган Маркл пара оголосила 14 лютого. Це була символічна дата, адже в той день, рівно 37 років тому, принцеса Діана оголосила, що вагітна принцом Гаррі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків