RU  UA

Дізнатися

У центрі Києва помітили мініМонатиків: стильні сини співака збирають тисячі лайків в Інстаграмі

Хлопчики знайшли іменну зірку тата

Сини українського хітмейкера Monatik'а та його дружини Ірини Демічевої сфотографувалися на київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер". 5-річний Даня та 4-річний Платон знайшли табличку з ім'ям зіркового тата та повторили його фірмовий жест з рукою на підборідді.

Кумедний знімок маленьких повторюх з'явився на особистій сторінці артиста в Instagram. Підписувати кадр співак не став, лише залишив хештег #Моїта смайлики у вигляді двох сердець. Хлопчаки були одягнені в модні луки і, звичайно ж, головні убори. Схоже, зірковий тато прищеплює дітям пристрасть до шапок.

Фото: instagram.com/monatik_official

Дружина співака опублікувала таке ж фото й розповіла, як сини відреагували на татову іменну зірку. "Monatik, твоє життя вже прожите не дарма! Як же хлопчики були щасливі побачити ім'я тата на Алеї слави. Гордість та сльози щастя", - написала Ірина.

Фотографія мініМонатиків збирає тисячі лайків та масу зворушливих коментарів. Не пройшли повз кадру і зіркові колеги співака. "Ну я не можу. B Boys", - посміявся Володимир Дантес. "Ох і малі Монатіки", - написала Леся Нікітюк.

Фото: instagram.com/monatik_official

  • Monatik та Ірина Демічева до недавнього часу приховували обличчя своїх дітей. Познайомити шанувальників з синами пара вирішила красиво - подружжя разом з Данею та Платоном прикрасили обкладинку журналу L'Officiel Ukraine.
  • У травні цього року діти пари закінчили навчання у дитячому саду та відгуляли свій перший в житті випускний. Свято проходило в стилі "Гаррі Поттера", і Даня з Платоном були вдягнені відповідно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии