Лайм

У новому трейлері гри S.T.A.L.K.E.R. 2 помітили її творця Сергія Григоровича: відео

Реліз гри "Серце Чорнобиля" відбудеться вже в квітні 2022 року

Українська студія GSC Game World випустила геймплейний трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2, а також розкрила її повну назва та дату релізу - Heart of Chernobyl ("Серце Чорнобиля") вийде на PC та Xbox вже 28 квітня 2022 року.

У п'ятихвилинному ролику з'являється головний персонаж гри - сталкер з позивним Скіф, а також кілька NPC (неігрових персонажів у сюжеті гри), серед яких уважні гравці помітили засновника студії GSC Game World і творця серії S.T.A.L.K.E.R. Сергія Григоровича.

Персонаж з обличчям Григоровича промовляє відому фразу "Вдалого полювання, сталкере".

Фото: YouTube / GSC Game World

Лише за кілька годин трейлер зібрав понад 400 тисяч переглядів. Шанувальники шутерів, дія яких нібито відбувається в Чорнобильській зоні відчуження, високо оцінили графіку, зображення монстрів, зброї та інших деталей гри.

Спочатку S.T.A.L.K.E.R. 2 вийде тільки на ПК та консолях Xbox нового покоління. Раніше ігрові видання також згадували, що новий шутер буде ексклюзивом Xbox лише три місяці.

Фото: YouTube / GSC Game World

Фото: YouTube / GSC Game World

S.T.A.L.K.E.R. - серія відеоігор у жанрі шутера від першої особи, сюжети яких розгортаються у так званій Зоні - Чорнобильській зоні відчуження, яка після аварії на ЧАЕС у 1986 році переповнена мутантами, аномаліями та сталкерами - мисливцями за артефактами.

Фото: YouTube / GSC Game World

Першу частину гри студія GSC Game World випустила у березні 2007 року. Про роботу над S.T.A.L.K.E.R. 2 на популярному рушії Unreal Engine 4 творці повідомили в травні 2018-го. Згідно з описами, проект стане грою з відкритим світом, а дії гравця матимуть "глобальні наслідки".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава