Лайм

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек думали, що сховалися від папараці, але фото їхнього поцілунку вже всюди

Знаменитості не залишили місця для дискусій про статус своїх стосунків

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек підтвердили чутки про свій роман, що з'явилися в травні цього року. 51-річна співачка та 48-річний актор потрапили разом в об'єктиви папараці під час вечері в Малібу.

На кадрах, опублікованих виданням Page Six, можна побачити, як закохані обіймаються, цілуються і не зводять один з одного очей.

Інсайдери відзначають, що вечеря була приурочена до святкування 50-річчя сестри співачки Лінди. На сімейному святі були присутні і діти Джей Ло від колишнього чоловіка Марка Ентоні - Емма та Макс. І, схоже, близнюки добре ладнають з новим-старим бойфрендом мами - діти підходили до парочки за столом, щоб показати їм щось в телефоні.

Розмови про роман Дженніфер Лопес та Бена Аффлека з'явилися всього через кілька днів після розриву співачки з нареченим Алексом Родрігесом. З тих пір зіркова пара робила все можливе, щоб сховатися, але пильні папараці завжди поруч.

Фото: instagram.com/jlo

Вперше співачку і актора сфотографували біля дому Джей Ло в Лос-Анджелесі, потім знаменитостей помітили в аеропорту - вони подорожували на приватному літаку.

Лопес та Аффлек вже перебували у стосунках і навіть збиралися одружитися у 2003 році, але скасували весілля всього за 4 дні до знаменної дати. Після розставання з актором співачка вийшла заміж за співака Марка Ентоні, з яким розлучилася в 2014 році. Після цього у Дженніфер були романи з танцюристом Каспером Смартом, репером Дрейком та бейсболістом Алексом Родрігесом, з яким була заручена.

Бен Аффлек встиг побувати в шлюбі з актрисою Дженніфер Гарнер, з якою завів трьох дітей.

Фото: instagram.com/benaffleck

  • Про розрив з нареченим Алексом Родрігесом Джей Ло оголосила у квітні 2021 року. Пара почала зустрічатися в 2017 році і відразу демонструвала серйозність своїх стосунків. Через два роки роману вони оголосили про заручини, але потім двічі відкладали весілля, посилаючись на пандемію Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео