RU  UA

Дізнатися

Двейн "Скеля" Джонсон набивав нове тату 30 годин. Вердикт фанів - кремінь: фото

Актор вирішив оновити колишнє тату, і зайнявся ним всерйоз

Актор Двейн Джонсон, більш відомий на прізвисько "Скеля", оновив тату з черепом бика на правому плечі. За словами Джонсона, на роботу майстрові знадобилося близько 30 годин, і фани кажуть - кремінь.

Фото оновленого тату зірка фільмів "Мумія повертається", "Форсаж", "Джуманджі" показав на особистій сторінці в Instagram. І, судячи з усього, це ще не остаточний варіант роботи.

Фото: Instagram / @therock

Раніше на плечі "Скелі" було набито подібне татуювання, але майстер помітно розширив арт, поліпшив його деталізацію та насиченість кольором. "Було непросто, оскільки це було не чисте полотно, а тату, яке потрібно було вдосконалити, деталізувати, - розповів актор. - День три, і ми майже закінчили".

Фото: Instagram / @therock

Фото: Instagram / @therock

Фото: Instagram / @therock

Шанувальники оцінили нове тату, похвалили вражаючу роботу майстра та витримку Джонсона. "30 годин у кріслі... хоча воно того варте, тату виглядає значно ефектніше", - зазначили в одному з коментарів.

  • Раніше Він Дізель розповів, коли закінчиться "Форсаж", і фани видихнули - прощатися ще зарано.
  • Читайте також на theLime, як Двейн "Скеля" Джонсон не вліз у спорткар на зйомках бойовика "Червоне повідомлення". Режисерові довелося змінити сцену в сюжеті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность