Лайм

Дружина Віктора Павліка показала новонародженого сина. Співак впевнений - хлопчик схожий на нього

У пари народилася перша спільна дитина

55-річний музикант Віктор Павлік та його 27-річна дружина Катерина Репяхова стали батьками - у пари народився син Михайло. Молода мама поділилася емоціями та першою фотографією новонародженого малюка, правда обличчя хлопчика вирішила поки приховати.

"Весь світ зупинився. Хочеться бути зараз зі своїми хлопчиками. Величезне дякую за привітання і що ви є у мене", - написала Катя в Instagram. Перша спільна дитина подружжя з'явився на світ в ніч на 15 червня, в одному з приватних пологових будинків Києва.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Шанувальники пари засмутилися, що дружина співака не показала обличчя сина і тепер вони не дізнаються, на кого хлопчик схожий. Але Віктор Павлик впевнений, що Міша - копія він. "Син дуже схожий на мене", - сказав музикант виданню "Факти", зазначивши, що мама та малюк почуваються добре.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Співак зізнався, що був поруч з коханою всю ніч та підтримував її під час переймів, але в пологовий зал піти не наважився. У момент народження сина Павлік знаходився в коридорі.

Для Катерини Репяхової Михайло став первістком, а ось для Віктора Павліка - вже четвертою дитиною. Від попередніх шлюбів у артиста також є син і дочка, ще один син музиканта помер від онкології влітку минулого року.

  • Віктор Павлик присвятив маленькому Міші нову пісню "Татова колискова" і зняв мультяшний кліп. Для релізу артист вибрав особливу дату - 1 червня, коли весь світ відзначав День захисту дітей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє