Лайм

Актори з "Друзів" знову зустрілися та разом заспівали саундтрек до серіалу I'll Be There for You: відео

Герої знову порадували шанувальників ситкому

Близько місяця тому на каналі HBO Max вийшов спеціальний випуск "Друзів", у якому герої знаменитого серіалу зустрілися через 17 років після зйомок останнього епізоду. Тепер актори знову возз'єдналися та заспівали заставочну пісню ситкому.

У рамках рубрики Carpool Karaoke шоу The Late Late Show, Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі та Девід Швіммер прокотилися на гольф-карі разом з коміком Джеймсом Корденом місцями зйомок культового серіалу, а дорогою виконали I'll Be There for You.

Актори провели екскурсію знімальним павільйоном серіалу "Друзі", де перед початком зйомок спецвипуску знову побудували всі декорації: квартири Джоуї та Чендлера, Рейчел та Моніки, а також кав'ярню Central Perk. Корден пройшовся кімнатами, посидів в улюблених шкіряних кріслах героїв, а також поспілкувався з акторами серіалу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil