RU  UA

Дізнатися

Актор серіалу "Друзі" розповів про смертельний діагноз

Джеймс Майкл Тайлер зіграв офіціанта Гантера, закоханого в Рейчел

Актор Джеймс Майкл Тайлер, який зіграв у серіалі "Друзі" офіціанта Центральної Кав'ярні Гантера, зізнався, що у нього рак простати четвертої стадії.

В інтерв'ю телеканалу NBC Today 59-річний чоловік розповів, що захворювання діагностували у 2018 році після звичайного медичного огляду. Всупереч лікуванню, рак поширився на кістки, і тепер Тайлер не може ходити.

Джеймс Майкл Тайлер у ролі Гантера Фото: кадр із серіалу "Друзі"

"Мені тоді було 56 років, і у мене перевірили ПСА - простатичний специфічний антиген. Показник виявився дуже високим. Коли я побачив результати аналізу крові, то зрозумів: там явно щось не так. Майже одразу мені подзвонив лікар і сказав, що у мене може бути досить серйозна проблема з простатою, - розповів актор. - Зараз рак на пізній стадії. Тому кінець кінцем він напевно мене дістане".

Тайлер закликав інших чоловіків пройти обстеження простати, щоб зловити хворобу на ранній стадії.

У серіалі "Друзі" Гантер працював офіціантом і менеджером у Центральній Кав'ярні. Протягом усього серіалу він був закоханий в персонажа Дженніфер Еністон Рейчел, яка працювала там офіціанткою в перших сезонах. У спеціальному випуску "Друзі: Возз'єднання" Джеймс Майкл Тайлер з'являвся через Zoom. Він сказав, що зйомки в шоу були найбільш пам'ятними 10 роками в його житті, але промовчав про свій діагноз.

  • У спецвипуску серіалу "Друзі" Девід Швіммер і Дженніфер Еністон викликали фурор, коли зізналися, що їхній романтичний зв'язок була не тільки на екрані.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются