Лайм

Мати 10 близнюків стала зіркою ЗМІ, але її рекорд може виявитися фейком - за справу взялися психіатри

У ПАР розслідують таємницю народження і зникнення десятьох немовлят

На початку червня у ЗМІ з'явилася новина про багатодітну матір з ПАР: вагітна жінка чекала вісьмох, але народила десять дітей і встановила світовий рекорд. NY Post пише, що тепер її слова поставили під сумнів, і з'ясувати правду належить лікарям та чиновникам.

Фото: Thobile Mathonsi / African News Ag

37-річну Госіаме Тамару Сітхол госпіталізували для психіатричної експертизи в лікарню Йоганнесбурга. Медична бригада обстежила породіллю і заявила, що вагітності не було. Також у неї не знайшли ніяких шрамів, що вказують на недавній кесарів розтин, а в місцевих лікарнях не знайшлося ніяких записів про народження десятьох дітей.

Тим часом адвокат породіллі заявив, що її тримають у лікарні насильно, а сама вона твердо переконана, що знаходиться в здоровому глузді. Родичі Сітхол та деякі газети стверджують, що вона дійсно народила 10 немовлят, але лікарня надала їй неякісну допомогу і тепер намагається приховати недбалість.

Цікаво, що існування дітей поставив під сумнів навіть імовірний батько немовлят - Тебога Цотеці. Його родина заявила, що він кілька разів намагався відвідати жінку, але вона відмовлялася розкрити місцезнаходження дітей і не говорила про їхній стан.

Фото: Thobile Mathonsi / African News Ag

Справа породіллі дійшла до урядовців. Поки вони не підтверджують і не спростовують жодну з озвучених версій, але міністр соціального розвитку Ліндіве Зулу заявила, що розслідування наближається до завершення. "Так, звинувачення божевільні, але немає диму без вогню", - сказала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024