Лайм

Сергій Притула показав подарунок дітей до ювілею - найкращий варіант для людини, у якої є все

Телеведучому виповнилося 40 років

Сергій Притула відсвяткував ювілей - 22 червня ведучому Нового каналу виповнилося 40 років. Шоумен отримав безліч подарунків, але найцінніший зробили йому діти: Дмитро, Соломія та маленька Стефанія, яка народилася близько місяця тому.

Як розповів багатодітний батько на своїй facebook-сторінці, син та дочки подарували йому красиву вишиванку. На думку шоумена, це чудовий варіант подарунка для людини, у якої є все.

Сергій Притула Фото: facebook.com/serhiyprytula

Притула відразу вбрався у нову вишиту сорочку, щоб зробити фото. На святковому знімку усміхнений іменинник позує на даху поруч з біло-блакитними кульками.

Сергій Притула в третій раз став батьком 25 травня, і на цьому шоумен зупинятися не збирається. "Зробимо все, щоб українців знову було 52 млн", - заявив ведучий після народження Стефанії.

Сергій Притула з новонародженою дочкою Фото: facebook.com/serhiyprytula

Зірковий батько також виховує сина Дмитра (2008 р.н.) від першої дружини Юлії, та дочку Соломію (2017 р.н.), яка народилася в шлюбі з Катериною Сопельник, з якою ведучий познайомився на Новому каналі.

  • Тим часом фіналістка 2 сезону "Супермодель по-українськи" на Новому каналі Вікторія Маремуха вийшла заміж за француза на ім'я Луї. Ця новина стала несподіванкою для шанувальників моделі, адже минулого року дівчина розірвала стосунки з іноземцем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ірина Горова розповіла про особисте життя доньки Наталі. Дівчина вийшла заміж та проживає у Польщі

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Співачка Тоня Матвієнко розповіла, що після смерті Ніни Митрофанівни часто бачить її своїх снах. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей