RU  UA

Дізнатися

Чоловік помер на 20 хвилин через помилку медсестри і запам'ятав побачене на все життя: ось його історія

Після події у місцевій клініці американець переглянув своє ставлення до смерті

Американець Скотт Драммонд насолоджувався прогулянкою на природі. Його оточували високі дерева та густі польові квіти - ну просто райський куточок. Чоловік милувався цією красою, але раптом прокинувся у палаті. Так він дізнався, що останні 20 хвилин провів у комі через помилку медсестри, а медики взагалі вважали його померлим.

Сьогодні Скотту 68. З моменту інциденту в місцевій клініці минуло 40 років, але за весь цей час він жодного разу не злився на медсестру і згадує про те, що трапилося з посмішкою. Адже чоловік впевнений, що завдяки лікарській помилці побував у кращому місці на Землі. Можливо, навіть у Всесвіті, пише LADBible.

Скотт Драммонд Фото: LADBible

У віці 28 років американцеві знадобилася операція на великому пальці руки. Здавалося, нічого важкого, але з самого її початку щось пішло не за планом. Медсестра вводила чоловікові лідокаїн, який мав подіяти як місцевий наркоз і знеболити ділянку руки, але допустила помилку: джгут, накладений нижче передпліччя, виявився недостатньо тугим і препарат рушив просто до серця.

"Медсестра ввела препарат, і все було добре. Але рапотом вона перелякана кулею вилітає з кабінету, і я зрозумів, що щось пішло не так", - згадав Скотт.

До пацієнта тут же підбігли медики, але до цього часу він вже був десь далеко від палати та операційного столу. "Я зрозумів, що опинився в якомусь дивному місці. Відчував, що болить рука, - продовжив американець. - Навколо мене були високі дерева, красиві польові квіти. А я дуже люблю садівництво та рослини, тому, напевно, виявився там не дарма".

Незабаром, за словами Скотта, в цьому красивому місці він зустрів людину. "Мені сказали, щоб я не озирався назад. Щоб просто йшов і розмовляв з людиною, у якого були дуже великі руки. Я простягнув йому свою, і як тільки ми взялися за руки, вся моя біль кудись зникла, - знизав плечима Скотт . - Звучить дивно, але так і було. Далі незнайомець розтиснув долоню і сказав, що я не можу залишатися тут, що мене чекають справи на Землі".

Прокинувшись, Скотт дізнався, що останні 20 хвилин його вважали мертвим. Сьогодні чоловік зізнається, що ця подія перевернула його життя з ніг на голову. "Я прийшов до тями і побачив на грудях бірку, де було сказано, що я помер 20 хвилин назад. Але я живий, і я побував найпрекраснішому місці на Землі. Може, померти - це не так вже й страшно?"

  • Читайте також на theLime, як хлопцеві з панічними атаками видалили частину мозку, і тепер його турбує тільки одне - він забув, що таке страх.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Что означают символы на вышиванке Владимира Зеленского и Елены Зеленской, в которых они поздравили украинцев с Днем вышиванки 2024