RU  UA

Дізнатися

Прихильників королівської сім'ї здивувало вбрання принца Джорджа на футбольному матчі Англія - Німеччина

Старший син принца Вільяма і Кейт вболівав за збірну Англії у строгому костюмі

Родина принца Вільяма виявилася серед радісних прихильників збірної Англії на стадіоні "Уемблі", де проходив матч EURO 2020 з командою Німеччини. Крім переможного рахунку 2:0, який зарезервував англійцям зустріч зі збірною України у чвертьфіналі, користувачі соцмереж активно обговорюють вбрання 7-річного сина принца Вільяма і Кейт Міддлтон.

Фото: https://twitter.com/KensingtonRoyal

Принц Джордж з'явився у Королівській ложі "Уемблі" в чорному костюмі і краватці. Хоча багатьох розчулив його щирий інтерес до гри, в коментарях розгорілася суперечка про те, чи не перегинає королівська родину палицю в суворості дитячого дрес-коду.

Фото: Getty Images

"Чому ви змушуєте маленького хлопчика носити краватку на футбольний матч? Це 2021, а не 1921 рік!" "Принцу Джорджу варто було б дозволити одягнути футболку збірної Англії, а не міні-піджак і краватку для дорослих!" "Засуньте дитину у футболку Англії! Жодна семирічна дитина не має носити костюм, незалежно від того, чи стане вона майбутнім королем".

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Знайшлися у костюма Джорджа і захисники, які в усьому підтримують королівський протокол.

"Деяким дітям дуже подобається вбиратися для особливих випадків, він представляє свою країну. Я думаю, що він виглядав гідно і стильно". "Джордж одягнений у костюм, тому що це офіційний захід із дрес-кодом". "Думаю, принц Джордж приніс нам сьогодні удачу. Відтепер він нам знадобиться на матчах збірної Англії на "Уемблі". Він виглядав дуже чепурним молодим чоловіком, і це заслуга його батьків, королівської родини і Великобританії".

Нагадаємо, що матч Україна - Англія відбудеться 3 липня на Олімпійському стадіоні у Римі. Команди змагатимуться за вихід у півфінал чемпіонату EURO 2020.

  • Раніше Кейт Міддлтон і принц Вільям поділилися милим сімейним відео з дітьми на честь 10-річчя шлюбу. Королівська пара показала, як проходять їхні сімейні прогулянки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео