Лайм

5 образів принцеси Діани, які змушували королівську родину понервувати: фото

Леді Ді часто підкреслювала свою фігуру доволі відвертими нарядами

Сьогодні, 1 липня, виповнюється 60 років від дня народження принцеси Уельської Діани. Вона помітно вирізнялася з-поміж інших осіб королівської крові не тільки своїм способом життя, а й стилем в одязі. Її яскраві наряди виділялися на тлі стриманих речей із гардероба інших монарших осіб. theLime вирішив згадати кілька образів леді Ді, які змушували королівську сім'ю понервувати, але в той же час залишаються актуальними і на сьогоднішній день.

У повсякденному житті Діана займалася спортом і вихованням синів. Тому часто папараці вдавалося сфотографувати її у коротких шортах, велосипедках, обтягуючих топах, толстовках і кросівках. З таким досить спортивним луком вона легко комбінувала класичні сумки.

Фото: pinterest.com

Для ділових зустрічей принцеса Уельська часто вибирала лук, що складався з джинсів з високою посадкою, однотонної сорочки або водолазки і оверсайз піджака. Такий образ вона доповнювала акуратними лоферами і невеликою сумкою в класичному стилі.

Фото: pinterest.com

Були в її гардеробі і костюми зі спідницями - однак і тут принцеса Діана воліла виділятися, віддаючи перевагу яскравим вбранням. Вона сміливо одягала жовті, рожеві, фіолетові, небесно-блакитні та навіть червоні речі, створюючи з ними елегантні образи.

Фото: pinterest.com

І навіть на офіційних прийомах леді Ді не боялася підкреслити свою витонченою фігуру досить відвертими як для монаршої персони сукнями. Як, наприклад, "маленьке чорне плаття помсти" - коктейльна міні-сукня з декольте і відкритими плечима чорного кольору. У цьому вбранні принцеса з'явилася на одному із заходів відразу після виходу скандального інтерв'ю принца Чарльза, в якому він зізнавався у зрадах із Каміллою Паркер-Боулз.

Фото: pinterest.com

В останні роки життя в гардеробі принцеси переважали міні-сукні з квадратним або V-подібним вирізом і довжиною міні. У такому вигляді вона часто з'являлася на кінопрем'єрах, офіційних прийомах і вечерях. Свій лук вона доповнювала маленьким клатчем, яким вміло прикривала зону декольте, коли виходила з машини, взуттям на невеликому каблуці та витонченими прикрасами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії