Лайм

5 образів Мерилін Монро, які стали модними назавжди: як одягалася блондинка

Ці луки можна повторити і сьогодні

1 червня американській кіноактрисі, секс-символу 1950-х років, співачці та моделі Мерилін Монро виповнилося б 95 років. Незважаючи на те, що вона була популярна понад півстоліття тому, чимало її образів не втратили свою актуальність і в наш час. theLime зробив добірку з 5 модних луків знаменитої блондинки, які можна з легкістю повторити.

Для повсякденних образів Монро обирала доволі практичні речі. В її гардеробі було багато однотонних водолазок, які вона носила з брюками. Найпопулярніше поєднання - білі штани і чорна водолазка.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Другий обов'язковий атрибут в гардеробі Мерилін - спідниці довжини міді. Це могла бути як спідниця на запах, яку вона поєднувала з білою блузою і укороченим пальто, або ж спідниця-олівець для святкових заходів і виходу в світ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

У багатьох Мерилін Монро асоціюється саме з образом блондинки в білому платті зі спідницею плісе. Цей лук неодноразово переосмислювали дизайнери, і на сьогоднішній день спідниці плісе як і раніше залишаються в тренді.

Фото: pinterest.com

Як виявилася, мода на топи і кроп-топи прийшла до нас не з 1990-х. Ще в 1950-х Монро одягала укорочені водолазки зі спідницями і навіть шортами. Тому, якщо ви до сих пір сумніваєтеся щодо того, чи варто обзавестися такою річчю на літо, швидше вирішуйте.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант повсякденного луку від Монро - джинси з високою посадкою і светр або біла блузка. Лінію талії актриса підкреслювала контрастним ременем, а взуття обирала зручне.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно