Лайм

Автори серіалу "Моя улюблена Страшко" показали головного актора - яким буде український "Жданов"

Він добре знайомий українському глядачеві

Телеканал "1+1" продовжує розкривати деталі серіалу "Моя улюблена Страшко". Нещодавно глядачі дізналися, що образ української "Каті Пушкарьової" втілить молода акторка Ірина Поплавська, а тепер автори розкрили ім'я виконавця головної чоловічої ролі.

Нашого "Андрія Жданова" зіграє Олександр Соколов. В українській адаптації його героя звати Макс Бондаренко, він керівник великої косметичної компанії Bon Visage, куди приходить влаштовуватися Настя Глушко.

Олександр Соколов в ролі Макса Бондаренко Фото: "1 + 1"

"Мій герой веселий, товариський, прагне отримати краще. Звик, що все пливе до нього в руки, тому часто не робить зайвих зусиль. Він схильний до авантюр, через що йому доводиться часом виходити з дуже складних ситуацій, але йому допомагає його винахідливість. Мені імпонує, що в складних ситуаціях він уміє підійти з гумором", - розповів про свого героя актор.

Олександр Соколов Фото: instagram.com/sokolov.s

Соколов зазначив, що глядачам буде цікаво спостерігати трансформацію його героя, адже "Страшко" змінить його підхід до багатьох речей і до самого себе.

Олександр Соколов відомий українському глядачеві за серіалом "Бідна Настя", в якому виконав головну роль, а також за фільмами "Вище тільки любов", "Хованки", "Сага", "Се ля ві", "Фортеця Хаджибей" та багатьом іншим.

Олександр Соколов Фото: instagram.com/sokolov.s

"Моя улюблена Страшко" - українська адаптація успішного колумбійського проекту "Betty la fea" або "Ugly Betty" ("Погануля Бетті"). Свого часу він став основою популярного російського серіалу "Не родись красивой".

  • Раніше Ірина Поплавська прийшла на ТБ в образі своєї героїні Насті Глушко і розповіла, чи складно їй було перевтілюватися.
  • Дивіться також на theLime тизер серіалу - в ньому Настя Глушко вперше зустрічає своє кохання в одному з бізнес-центрів Києва, куди приходить на роботу.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято