RU  UA

Дізнатися

Українські зірки підтримали збірну перед матчем Україна - Англія: Бажаємо успіху та тримаємо кулачки

Тарас Тополя, Джамала, Dzidzio та інші

Українські знаменитості підтримали збірну України перед матчем зі збірною Англії у 1/4 чемпіонату Європи з футболу. Зустріч відбудеться 3 липня на стадіоні "Олімпіко" в Римі (Італія).

Слова підтримки нашим хлопцям в Instagram висловили лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, Джамала, Юрій Горбунов, Dzidzio, Ада Роговцева, Камалія, Дмитро Комаров та інші. Зірки вбралися відповідні футболки та написали, що вірять в перемогу.

Тарас Тополя: "Вболівати за Україну готовий!".

Джамала: "Ну, ми розуміємо, за кого сьогодні вболівати? А "J" на формі - це з Jamalою в серці (гортайте галерею)".

Юрій Горбунов: "Вперед! До перемоги! Ми віримо в вас хлопці!".

Dzidzio і Ада Роговцева: "Хлопці, ми з вами! Ми віримо у вас, ви наші зірки, які сьогодні зійшлися в сузір'я ПЕРЕМОГИ! Слава Україні!".

Камалія: "Україна, вперед! Підтримаємо нашу Збірну".

Дмитро Комаров: "Сьогодні збірна України з футболу грає у чвертьфіналі Європи з футболу 2020. З Англією. Давайте разом о 22:00 передавати рідній збірній енергетику кожного з нас з вами. Нехай сьогодні хлопці в Римі відчують і точно знають, що всі українці разом з ними на полі: душею, серцем, емоційно. Не дивлячись на відстань. Енергетика передається, для неї не існує перешкод і відстаней. Бажаємо успіху команді Андрія Шевченка! Ми віримо в вас! Ми любимо вас! Ми пишаємося вами!".


Єлизавета Юрушева та Олександр Скічко: "Україна, вперед! Сьогодні ми вболіваємо за наших переможців - ви наша гордість і сила! Впевнена, що сьогодні вся наша країна дивитиметься матч та віритиме у вашу перемогу! Разом ми одна величезна непереможна команда! Бажаємо успіху та тримаємо кулачки всією нашою сім'єю! Хлопці, ми з вами!".

  • Раніше Monatik, Потап, Dzidzio та інші знаменитості привітали збірну з перемогою в матчі Україна-Швеція. Національна збірна на Євро-2020 вперше в історії пройшла в 1/4 фіналу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрий Фелипенко служит в ВСУ – актер рассказал о своем отношении к службе и призвал украинцев помогать и не забывать о войне

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Алексей Завгородний (певец Позитив) встречается с танцовщицей Юлией Сахневич – избранница музыканта поздравила его с днем рождения