RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Україна - Англія - 0:4 Хроніка матчу, відео голів

У матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи Україна програла Англії з рахунком 0:4 і вилетіла з турніру. Зустріч відбулася в Римі на стадіоні "Олімпіко".

Євро-2020

1/4 фіналу

УКРАЇНА - АНГЛІЯ - 0:4 (0:1)

Голи: Кейн (4, 50), Магуйар (46), Гендерсон (63)

Україна: Бущан, Миколенко, Кривцов (Циганков, 36), Забарний, Караваєв, Зінченко, Сидорчук (Макаренко, 64), Ярмоленко, Шапаренко, Матвієнко, Яремчук.

Англія: Пікфорд, Магуайр, Вокер, Стоунз, Шоу (Тріпп'єр, 65), Філліпс (Беллінгем, 65), Райс (Гендерсон, 57), Санчо, Маунт, Стерлінг (Решфорд, 65), Кейн (Келверт-Льюин, 73) .

0:2 - Магуайр (46)

0:3 - Кейн (50)

0:4 - Гендерсон (63)

УКРАЇНА - АНГЛІЯ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Україна і Англія зіграють в 8-й раз в історії. На даний момент велика перевага на боці англійців. Англія здобула чотири перемоги при одній поразці і двох нічиїх. Різниця м'ячів 9-3 на користь британців.

Читайте в матеріалі "Апострофа": як Україна раніше грала з Англією.

Англія двічі ставала бронзовим призером чемпіонату Європи. Для України вихід до чвертьфіналу є найкращим досягненням в історії.

Збірна України посіла третє місце в групі С. Українці програли Нідерландам (2:3), обіграли Північну Македонію (2:1) і поступилися Австрії (0:1). Англія зайняла перше місце в групі D. Англійці обіграли Хорватію (1:0), зіграли внічию з Шотландією (0:0) і перемогли Чехію (1:0). В 1/8 фіналу Англія обіграла Німеччину (2:0).

"Щоб досягти результату, треба мати віру та стійкість. В матчі зі Швецією футболісти це показали на полі. Збірна Англії - сильна команда з хорошими виконавцями й довгою лавою запасних. Я подивився перший тайм її матчу з Німеччиною. Це дуже потужна команда, я це чудово знаю. У неї дуже хороший тренер. Ми розуміємо, наскільки важким буде поєдинок. Зараз найголовніше - відновити свої сили. З середи почнемо підготовку. Будемо намагатися нав'язати англійцям щось, що дасть нам можливість досягти позитивного результату", - сказав головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

Я дивився всі матчі збірної Англії на Євро-2020, крім їх поєдинку з Німеччиною, тому що ми вже готувалися до гри зі Швецією. Перше, що впало в очі - це те, як же складно забити англійської збірної. Це організована команда з божевільним підбором виконавців, а лава запасних у неї стоїть, напевно, як три збірних України. Але нас це має не лякати, а, навпаки, мотивувати - завжди потрібно ставити перед собою найвищі завдання. Упевнений, наш тренерський штаб підготує на матч з Англією правильну стратегію, а нам потрібно буде зробити все, щоб реалізувати її. У матчі зі Швецією ми показали, що все реально. Зробимо все можливе, щоб повторити це і в матчі з Англією", - сказав півзахисник Олександр Зінченко.