RU  UA

Дізнатися

Камінг-аут Melovin'а на Atlas Weekend назвали "хайпожорством", але до Потапа хлопцеві ще далеко: відео

Репер публічно поцілував колегу по бойз-бенду

Співак Melovin в ході свого виступу на Atlas Weekend зробив камінг-аут, зізнавшись у своїй бісексуальності. Вчинок представника України на "Євробаченні-2018" назвали бажанням хайпанути, але нанаступного дня на сцену фестивалю вийшли Потап з Позитивом.

Після виступу учасники гурту Mozgi поцілували один одного в губи, і все це на очах у тисяч глядачів, які прийшли послухати їхні пісні. Цей фрагмент з'явився на одній з фан-сторінок Потапа й Насті Каменських в Instagram. "Виходить, вже не друзі", - свідчить підпис.

Що музиканти хотіли цим показати невідомо, але глядачі їх перформанс не оцінили. "Ну прям тренд вже. Вирішив Меловіна переплюнути. Ну ну", "Після поцілунку зовсім інше ставлення", - пишуть коментатори.

  • Про свою бісексуальність Melovin зізнався 5 липня у фіналі пісні DWTD, поцілувавши на сцені модель Марго Верховцеву, а потім - хлопця з групи балету.
  • Якщо придивитися до перформансу Melovin'a, він напевно нагадає вам італійців Maneskin. І не дарма, давайте згадаємо гучні поцілунки рокерів, які також активно відстоюють права ЛГБТ-спільноти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михаил Заливако выезжал за границу в период полномасштабной войны, продолжает вести соцсети на русском - что известно о его жизни

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Миддлтон продолжает проходить курс химиотерапии на фоне борьбы с раком – подруга принцессы Уэльской рассказала о ее состоянии

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA рассказала, готова к детям со своим мужем, который живет в Израиле – звезда озвучила планы на будущее