Лайм

Брітні Спірс показала спокусливе фото з ванної, але фани в подиві - здається, на ньому зовсім не співачка

Шанувальників збентежила відсутність на знімку татуювань

Брітні Спірс опублікувала фотографію з оголеною спиною та спантеличила шанувальників. Вони впевнені, що на знімку зображена зовсім не співачка, і що її соціальні мережі продовжують вести опікуни.

На сторінці 39-річної зірки в Instagram з'явився пікантний кадр, зроблений у ванній. Під постом фанати в один голос почали стверджувати, що на ньому зображена зовсім інша дівчина. Вони не побачили татуювання співачки у вигляді напису на івриті, набитого на шиї, та казкової феї внизу спини.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

"Де татуювання", "Це не Брітні", "Ми знаємо, що це не ти", "Куди поділися татуювання", "Тут щось не так", "Як це може бути вона, коли у неї немає татуювань" , "Де татуювання на задній частині шиї. А фея?", - пишуть коментатори, а також закликають звільнити Брітні.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

  • Під опіку батька Спірс потрапила у 2008 році після низки скандалів, пов'язаних з психічними розладами - суд передав під контроль Джеймі Спірса майно, фінансові та деякі особисті активи його дочки. Без його дозволу вона не може водити автомобіль, голосувати, вагітніти, витрачати свої ж гроші, залишати будинок, наймати адвоката.
  • У червні цього року Брітні Спірс дала свідчення в суді, в якому зізналася, що живе "у повному божевіллі". Незабаром стало відомо, що суд Лос-Анджелеса відмовив артистці у вимозі усунути її батька від опікунства над нею.
  • Незабаром після виступу співачки в суді фінансова компанія, яка всі ці роки контролювала її кошти, відмовилася від подальшого опікунства. Її представники заявили, що вважали опікунство над Спірс добровільним.
  • Адвокат Сем Інгхем, якого у 2008 році суд призначив представником Брітні Спірс у справі про опікунство її батька над нею, вийшов зі справи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита