Лайм

В Google з'явилася кумедна пасхалка до ювілею комедії "Блондинка в законі": як її знайти

Звичайно ж, в рожевому кольорі

Популярній комедії "Блондинка в законі" виповнюється 20 років. З нагоди ювілею пошукова система Google представила тематичну пасхалку, яка порадує прихильниць культового фільму початку 2000-х.

Анімація розміщена на головній сторінці сервісу. Щоб її знайти, потрібно ввести в рядку пошуку назву серіалу, і в правому блоці з'явиться рожева сумочка - незамінний аксесуар Ель Вудс.

Фото: google.com

При натисканні на анімаційне зображення, з сумки вискочить улюблена собачка головної героїні та побіжить на рожеве крісло з величезним феном-ковпаком. Після процедури вся сторінка забарвиться в яскраво-рожевий, улюблений колір Ель, а песик перевдягнеться у светр, теж рожевий.

Фото: google.com

Фото: google.com

Потім собака втече зі сторінки, але відразу повернеться та заплигне в сумку. Після завершення анімації сторінка знову стане білою, а пошукові запити залишаться рожевими.

Фото: google.com

"Блондинка в законі" - американська комедія Роберта Лукетича, заснована на однойменному романі Аманди Браун. Картина розповідає про президента університетського жіночого клубу Ель Вудс, яка їде за своїм хлопцем до Гарварду, щоб "відбити" його в іншої та довести, що лялькова зовнішність - не перешкода інтелекту.

Фото: wikipedia.org

Головну роль у фільмі виконала акторка Різ Уізерспун. Саме цей фільм приніс їй світову популярність і зробив її однією з найбільш високооплачуваних акторок у світі.

Перший сезон вийшов на екрани у 2001 році, і на даний момент в роботу запущена третя частина комедії. Продовження серіалу очікується навесні 2022 року.

Різ Уізерспун в ролі Ель ВудсФото: MGM/Courtesy Everett Collectio

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних