RU  UA

Дізнатися

Зірка "Джеймса Бонда" заразилася коронавірусом після вакцинації

Леа Сейду переносить інфекцію безсимптомно

Леа Сейду, яка зіграла кохану Бонда Мадлен Свон у фільмах "007: Спект" і "Не час помирати", може пропустити Каннський кінофестиваль через позитивний тест на COVID-19.

Фото: Getty Images

Раніше французька актриса отримала дві дози вакцини від коронавірусу і не має симптомів, пише BBC. Представники актриси запевнили, що вона буде подорожувати лише з дозволу лікарів після негативного ПЛР-тесту. Тим часом організатори Каннського кінофестивалю запевняють, що чутки про "каннський кластер" COVID-19 необгрунтовані, щодня вони проводять більше 3000 тестів і не отримали жодного позитивного результату.

Цього тижня у Каннах покажуть чотири нових фільми за участю Сейду, три з яких претендують на "Золоту пальмову гілку" - головну фестивальну нагороду. Першим буде "Французький вісник" Веса Андерсона, потім "Обман" Арно Деплешена, після нього - "Історія моєї дружини" Ільдіко Еньеді і "Франція" Бруно Дюмона.

Леа Сейду в 2013 році отримала "Золоту пальмову гілку" за роль у фільмі "Життя Адель".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие