RU  UA

Дізнатися

Колишня дружина принца Ендрю заступилася за нього після секс-скандалу

Сара Фергюсон вважає 61-річного принца прекрасною людиною

Середній син Єлизавети II принц Ендрю відмовився від королівських повноважень у 2019 році. Таке рішення було відповіддю королівської родини на скандал за участю американського фінансиста і секс-злочинця Джеффрі Епштейна. Одна з дівчат, яких Епштейн продавав своїм впливовим друзям, заявила, що принц вступав із нею в сексуальний контакт, коли їй було 17 років. Незважаючи на гучні звинувачення, колишня дружина Ендрю все ще на його стороні.

Фото: Getty Images

"Які б проблеми у нього не були, я буду твердо відстоювати наше партнерство. Я вважаю, що він добрий, хороший чоловік, і він був прекрасним батьком для дівчаток", - сказала 61-річна Сара Фергюсон в інтерв'юPeople.

У Фергюсон і принца Ендрю є дві дорослі дочки, принцеса Беатріс і принцеса Євгенія. Пара розлучилася ще в 1996 році, але обидва все ще живуть у Королівській ложі в Великому Віндзорському парку.

Принц Ендрю визнав, що шкодує про свою дружбу з Епштейном, але категорично заперечує будь-які порушення закону. Тим часом ФБР зобов'язалося розслідувати зв'язок Ендрю з мільярдером, який помер у в'язниці Нью-Йорка в 2019 році, перебуваючи під звинуваченням у сексуальних злочинах.

  • У квітні жінка, одержима принцом Ендрю, прикинулася його нареченою і налякала охорону Королівської ложі. Незнайомка потрапила в офіційну резиденцію сина Єлизавети II під приводом побачення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии