RU  UA

Дізнатися

Жінці відстрочили тюремне ув'язнення, щоб вона могла підтримати дочку на Олімпіаді в Токіо

Суд пішов назустріч матері гімнастки Джордан Чайлз

Американській шахрайці відстрочили тюремне ув'язнення на 30 днів, щоб вона підтримала на Олімпійських іграх у Токіо свою дочку-спортсменку. 20-річна Джордан Чайлз виступить у складі збірної США на змаганнях зі спортивної гімнастики, пише NY Post.

Фото: https://www.instagram.com/jordanchiles/

Джину Чайлз мали ув'язнити 27 липня - в той же день, коли її дочка виступить на літній Олімпіаді. Адвокати жінки подали клопотання про відстрочку терміну на 30 днів, щоб дозволити Джині "підтримувати доньку протягом усієї Олімпіади".

"Це дало б дочці пані Чайлз додатковий час, щоб отримати емоційну підтримку і керівництво з боку матері у такий важливий період її життя", - заявили адвокати, і прокуратура не стала заперечувати.

Раніше Джина Чайлз зізналася, що привласнила понад 1 мільйон доларів у клієнтів своєї фірми з управління комерційною нерухомістю. Їй загрожувало до 20 років ув'язнення, але вона уклала угоду зі слідством і визнала себе винною по одному пункту звинувачення в шахрайстві. Жінку засудили до року ув'язнення. Як тільки вона вийде з в'язниці, їй також доведеться повернути вкрадене.

Хоча Чайлз не поїде в Токіо разом із дочкою, вона зможе спостерігати за змаганнями не з-за ґрат, а вдома.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео