Лайм

Переможниця "Танців з зірками" Санта Дімопулос відвідала благодійну вечерю amfAR в Каннах: фото

Співачка вибрала для вечора елегантну сукню

В рамках Каннського кінофестивалю відбувся один з найбільш очікуваних заходів - благодійна вечеря amfAR. Серед запрошених гостей опинилася й українка Санта Дімопулос.

Компанію переможниці "Танців з зірками-2020" на вечорі склала "Міс Україна Всесвіт 2014" Анна Андрес, яка останнім часом живе в Каннах. Фотографіями з заходу українки поділилися у своїх "сторіз".

Фото: instagram.com/santadimopulos

Для світського виходу колишня учасниця "ВІА Гри" вибрала чорну сукню в підлогу, декоровану великими золотистими шпильками. Високий розріз відкривав довгі ноги співачки, а глибоке декольте підкреслювало красиві груди Санти.

Санта Дімопулос Фото: Getty Images

Анна покрасувалась на гала-вечорі у легкій сукнібілого кольору, підкресливши всі достоїнства своєї фігури та шоколадну засмагу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Anna Andres (@ ann.andres)

AmfAR - одна з головних подій Каннського фестивалю, яка проходить в останні дні заходу. Його головна мета: збір коштів для вивчення ВІЛ-інфекції та СНІДу. Цього року вечір за традицією проходив у Hôtel du Cap-Eden-Roc, а його ведучою стала голлівудська акторка Шерон Стоун.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від amfAR (@amfar)

  • 74-й кінофестиваль у Каннах стартував 6 липня і вже ввечері 17-го числа стануть відомі переможці. Церемонія відкриття почалася з традиційної ходи зірок червоним хідником, і цього року найбільше запам'яталися наряди Белли Хадід та Карли Бруні.
  • А інший наряд Бели Хадід на Каннському кінофестивалі став сенсацією - модель прикрила оголені груди одним лише намистом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава