RU  UA

Дізнатися

Організатори Олімпійських ігор відповіли на курйозні чутки про антисекс-ліжка для спортсменів

Ірландський гімнаст провів "краш-тест" ліжка і розвінчав міф

Днями в соцмережах з'явилося безліч повідомлень про те, що в кімнатах спортсменів на літніх Олімпійських іграх у Токіо встановили ліжка з картону. Організатори, нібито, зробили це для того, щоб перешкоджати сексу і поширенню коронавірусу.

"Ліжка в олімпійському містечку в Токіо будуть із картону, щоб уникнути близькості між спортсменами. Вони витримують вагу однієї людини, щоб не допустити ситуацій, що виходять за рамки спорту", - написав американський бігун на довгі дистанції Пол Челімо у Твіттері.

Фото: Twitter

Після цього світові ЗМІ підхопили твіт спортсмена, повідомивши, що ліжка навмисно зробили неміцними, щоб вони руйнувалися від різких рухів і великої ваги, перешкоджаючи сексу під час пандемії.

У відповідь на це ірландський гімнаст Ріс МакКленаган опублікував у Твіттері "тест-драйв" ліжка, і офіційний акаунт Олімпіади в Токіо подякував йому за розвінчання міфу. "Вони зроблені з картону, так, але, вочевидь, вони не призначені для того, щоб ламатися при різких рухах", - сказав гімнаст після серії потужних стрибків на "антисекс-ліжку".

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Офіційний акаунт Олімпіади в Твіттері додав: "Наші екологічні картонні ліжка - міцні!"

Фото: Twitter

Виробник Airweave, в свою чергу, заявив, що їхні ліжка з картонними каркасами можуть витримати вагу до 200 кг і пройшли серйозні стрес-тести. В олімпійському містечку встановлять 18000 таких ліжок, а після ігор їх перероблять.

Організатори Олімпіади 2020 року неодноразово просили гравців зберігати соціальну дистанцію і " уникати непотрібних форм фізичного контакту" в умовах пандемії. Незважаючи на це, оргкомітет Олімпіади роздасть 160 тисяч презервативів, "не призначених для використання в олімпійському містечку".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Міняла підгузки літнім людям: як війна змінила життя зірки українських серіалів Таїсії Щурук

Что известно об актриса Тае Щурук, которая снялась в украинском сериале "Одна родина" вместе с Максимом Самчиком

Пішов на війну добровольцем: на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик

Защищая Украину от российских оккупантов погиб украинский кинорежиссер Константин Петрик

Молода дружина Віктора Павліка влаштувала йому романтичний сюрприз з нагоди річниці весілля: фото

Виктор Павлик и его молодая жена Екатерина Репяхова отметили 4-ю годовщину свадьбы - избранница артиста устроила ему романтический сюрприз