Лайм

Принц Гаррі випустить книгу мемуарів і відверто розповість про королівське життя

Герцог Сассекський пообіцяв чесно розповісти про свої злети й падіння

Після сенсаційного інтерв'ю Опрі Вінфрі принц Гаррі не поспішає ховати минуле під замок: у 2022 році онук королеви Єлизавети II випустить мемуари, в яких поділиться "помилками і уроками" свого життя.

BBC повідомляє, що книга вийде в американському видавництві Penguin Random House, а кошти від її продажу Гаррі пожертвує на благодійність. Принц пообіцяв, що "точно і повністю правдиво" розповість про свої "злети й падіння".

Фото: https://www.instagram.com/sussexroyal/

Представник герцога Сассекського розповів, що хоча проект реалізують без схвалення Букінгемського палацу, Гаррі "в окремому порядку" обговорив написання книги з королівською родиною.

"Я пишу це не як принц, яким народився, а як людина, якою став, - заявив 36-річний Гаррі. - Я сподіваюся показати читачам, що звідки б ми не були родом, у нас більше спільного, ніж ми думаємо. Я глибоко вдячний за можливість поділитися тим, що я дізнався за своє життя, і радий, що люди прочитають точну і повністю правдиву оповідь про моє життя з перших рук".

У прес-релізі книгу мемуарів називають "інтимною і проникливою, чесною і зворушливою". Таблоїд Page Six повідомив, що Гаррі отримав за її публікацію аванс розміром не менше 20 млн доларів.

  • Нагадаємо, що після відмови від королівських обов'язків принц Гаррі разом із дружиною Меган Маркл і сином Арчі переїхав у США. У червні у них народилася друга дитина - дочка Лілібет, названа на честь Єлизавети II.
  • У день народження принцеси Діани принци Вільям і Гаррі відкрили в Лондоні її перший офіційний пам'ятник. Статую встановили в улюбленому саду покійної принцеси.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації