Лайм

Нашуміле інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл номінували на премію "Еммі"

У березні бесіда пари з Опрою Вінфрі зібрала біля екранів мільйони глядачів

Увечері 13 липня стали відомі номінанти на телевізійну премію "Еммі-2021", вручення якої відбудеться 19 вересня. Серед них цього року опинилося й нашуміле інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл телеведучій Опрі Вінфрі в рамках спеціально випуску CBS Primetime Special.

"Сенсаційна бесіда", як її прозвали в ЗМІ, вийшла в ефір 7 березня та зібрала біля екранів понад 17 млн глядачів, ще 22 млн подивилися його в YouTube. В рамках майбутньої церемонії "Еммі-2021" інтерв'ю номіновано в категорії "Видатний публіцистичний серіал або спеціальний випуск".

Інтерв'ю Опрі Вінфрі стало першим настільки відвертим після рішення подружжя скласти королівські повноваження та переїхати до США. Серед іншого принц Гаррі та Меган Маркл назвали нібито справжні причини "Мегзіта", розповіли про непрості стосунки та навіть расизм всередині королівської сім'ї, на що в Букінгемському палаці відреагували одразу ж.

Інтерв'ю активно обговорювалося в ЗМІ та соцмережах, і думки глядачів розділилися: поки одні захищали подружжя, інші сварили та звинувачували у брехні, вказуючи на певні нестиковки в історіях.

Хто ще претендує на премію "Еммі-2021"

Лідерами за кількістю номінацій цього року стали серіали "Корона" та "Мандалорець" (по 24 у кожного). Трійку лідерів з 23 номінаціями закриває серіал "Ванда/Віжн". Серед каналів і сервісів трійка лідерів виглядає так: HBO (130 номінацій), Netflix (129), Disney + (71).

За статуетку в номінації "Кращий драматичний серіал" крім "Корони" та "Мандалорця" цього року позмагаються "Пацани" (The Boys), "Бріджертони", "Оповідь служниці", "Країна Лавкрафта", "Поза", "Це ми".

У номінації "Кращий міні-серіал" представлені проекти "Я можу знищити тебе", "Мейр з Істтауна", "Ферзевий гамбіт", "Підземна залізниця", "Ванда/Віжн".

На звання кращого актора драматичного серіалу претендують Стерлінг К. Браун ("Це ми"), Джонатан Мейджерс ("Країна Лавкрафта"), Джош О'Коннор ("Корона"), Реге-Жан Пейдж ("Бріджертони"), Біллі Портер ("Поза") та Меттью Різ ("Перрі Мейсон").

За "Еммі" в номінації "Краща жіноча роль у драматичному серіалі" поборються Узо Адуба ("Пацієнти"), Олівія Колман, Емма Корінн ("Корона"), Елізабет Мосс ("Оповідь служниці"), ЕмДжей Родрігес ( "Поза") та Джерні Смоллетт ("Країна Лавкрафта").

Повний список номінантів "Еммі-2021" дивіться на сайті премії.

  • Джеймс Ганн, режисер "Вартових Галактики" от-от представить світу свою версію історії Загону самогубців з всесвіту DC. Дивимося новий трейлер пригодницького бойовика з Марго Роббі, Джоном Сіною та Ідрісом Ельбою.
  • Раніше Netflix показав трейлер бойовика з Ван Даммом, який знімали в Києві та Парижі. Південний міст і Тріумфальна арка ще ніколи не були настільки близькими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024