RU  UA

Дізнатися

Суд зобов'язав американську співачку платити колишньому чоловікові аліменти більше 2 млн доларів на рік

Розлучення обернулося для Келлі Кларксон великими фінансовими втратами

Американська співачка і актриса Келлі Кларксон повинна виплачувати колишньому чоловікові Брендону Блекстоку майже 200 000 доларів на місяць у вигляді аліментів на утримання чоловіка і дітей.

People пише, що 43-річний Блексток буде отримувати від Кларксон приблизно 2,4 млн доларів на рік. Також вона зобов'язана заплатити 1,25 млн доларів за послуги адвоката колишнього чоловіка і відшкодувати витрати на їхнє розлучення. Джерело повідомило, що спочатку чоловік розраховував отримати вдвічі більшу суму аліментів - 436 тисяч доларів на місяць.

Фото: Getty Images

Келлі Кларксон подала на розлучення з Брендоном Блекстоком у червні 2020 року після 7 років шлюбу. Вона аргументувала це тим, що обидва вони "заслуговують можливості побудувати нове життя". У листопаді суд надав 39-річній співачці основну опіку над їхніми дітьми - 6-річною Рівер Роуз і 4-річним Ремінгтоном. Також у родині виховувалися діти Блекстока від попереднього шлюбу - 20-річна Сванна і 15-річний Сет.

Під час шлюборозлучного процесу Кларксон заявила про намір зосередитися на дітях. Зірка зізналася, що жити разом із колишнім для неї "важко".

Келлі Кларксон стала відомою у 2002 році після участі в шоу "Американський ідол". Співачка випустила 7 альбомів і отримала три премії "Греммі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекеры обновили свои ставки на победителя "Евровидения-2024" - перво место занимает Хорватия, Украина - четвертое

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представитель Финляндии Windows95man показал эпатажный номер в первом полуфинале "Евровидения-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil получила травму во время выступления на Евровидении-2024 – певица вышла на связь в соцсетях и рассказала о своем самочувствии