RU  UA

Дізнатися

Фани не впізнали Джареда Лето у першому трейлері фільму "Гуччі" - актора називають хамелеоном

Прем'єра стрічки запланована на 24 листопада

Студія MGM представила перший трейлер фільму Рідлі Скотта "Гуччі". Драма з гучним акторським складом розповість про вбивство бізнесмена Мауріціо Гуччі (Адам Драйвер), організоване його дружиною Патріцією Реджіані (Леді Гага).

Реджіані була визнана винною в організації вбивства онука модельєра Гуччіо Гуччі після того, як той закрутив роман на стороні. Вона провела 18 років у в'язниці і вийшла на свободу в 2016 році.

Ключові ролі у фільмі також зіграли Джаред Лето, Аль Пачіно, Джеремі Айронс і Сальма Хайек. Особливо глядачів здивувало перетворення 49-річного Літо, який зіграв Паоло Гуччі.

Фото: https://www.instagram.com/theguccimovie/

"Тільки подивіться, який хамелеон Джаред Лето. Він скажено різноплановий актор", - пишуть в коментарях. - "Я навіть не зрозумів, що це був Джаред Лето, поки в трейлері не написали, що це Джаред Лето". "Дайте вже хтось "Оскар" візажистові, Джаред Лето і Джеремі Айронс виглядають невпізнанно!" "Джареда Лето номінують на кращу чоловічу роль другого плану, і він отримає другий "Оскар""

Фільм Рідлі Скотта заснований на книзі 2001 року Сари Форден "Будинок Гуччі: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності". Він вийде в кінотеатрах 24 листопада 2021 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие