RU  UA

Дізнатися

Водій величезної фури прославився завдяки спритному трюку з чайним пакетиком - відео стало хітом

Далекобійник захопив майстерністю водіння

Далекобійник з Нідерландів взяв участь у "челенджі чайних пакетиків" і перевершив усіх. Здаючи назад на своїй 24-метровій вантажівці, він закинув чайний пакетик у склянку з гарячою водою і захопив соцмережі майстерністю водіння.

Йохан Гротебор з Рейссену сказав, що бачив, як фінські далекобійники розміщували в інтернеті схожі відеоролики, тому вирішив повторити трюк на своїй фурі. Відео профі розмістив в Facebook, і одразу став знаменитістю.

"Це один з найбільших автомобілів на дорозі. Думаю, саме тому відео стало таким популярним", - сказав Гротебоер виданню Zenger News.

Відео показує, як він здає назад на вантажівці і підводить її до місця, де на дорожньому конусі стоїть склянка з гарячою водою. Потім він знижує кліренс (дорожній просвіт) машини, і пакетик, прив'язаний до габаритного ліхтаря, опускається прямо у воду.

Гротебор, який водить вантажівки вже 30 років, сказав, що це було важким завданням. "Мені довелося дуже постаратися, щоб не потривожити дорожній конус і кинути пакетик прямо в воду, - сказав він. - Варто хоч трохи збитися зі шляху, і ви все зруйнуєте".

  • У TikTok стало хітом "найбільш британське ДТП" - таком усамоконтролю позаздрить і Джеймс Бонд. Спокій водія в кризовій ситуації вразило користувачів мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии