RU  UA

Дізнатися

Жінка з найбільшим ротом потрапила до Книги рекордів Гіннесса завдяки TikTok

В рот Саманти Рамсделл поміщаються два чізбургери

Американка Саманта Рамсделл подякувала користувачам TikTok, які порадили їй звернутися до Книги рекордів Гіннесса. Тепер вона потрапила в історію як володарка найбільшого рота серед жінок: його розмір становить 6,56 см, а в роззявленому стані досягає більше 10 см.

Фото: https://www.guinnessworldrecords.com/

Кумедно, що деякі друзі жінки не підозрювали, що її рот настільки великий - зазвичай вона не демонструє це кожному. Втім, з користувачами TikTok вона охоче ділилася своїми "суперздатностями": на аккаунт Рамсделл підписано 1,7 млн чоловік. У коротких відео рекордсменка показувала, як кладе в рот по три пончика і з'їдає два чізбургери цілком.

"Я завжди знала, що у мене великий рот, але ніколи не думала, що зможу стати такою знаменитою, - сказала 31-річна Саманта. - З мене сміялися через розмір рота. В юності я намагалася це приховати, але зараз користуюся своєю унікальною особливістю. Це як суперсила. Це те, що робить вас унікальним і особливим. Кожен має відзначати те, що відрізняє його від інших".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинская певица Нино Катамадзе, которая год назад заявляла о планах переехать в Украину, заявила, что останется в Грузии, чтобы продолжать помогать украинцам

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

После принятия нового закона о мобилизации трансгендерная Дива Монро заявила, что готова посетить ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Когда будет выступать Украина на "Евровидении-2024" - песня alyona alyona и Jerry Heil и других участников первого полуфинала, который состоится 7 мая