RU  UA

Дізнатися

Після спокусливих фото в корсеті Біллі Айлиш зізналася в "жахливому" ставленні до своєї фігури

Співачці дошкуляють нав'язані стандарти краси

Хоча Біллі Айліш все частіше відмовляється від мішкуватого одягу і показує фігуру в сміливих фотосесіях, її ставлення до власного тіла все ще далеке від повного прийняття. В інтерв'ю The Guardian 19-річна співачка зізналася, що все ще страждає через грубі коментарі та старі комплекси.

"Я бачу в Інтернеті людей, які виглядають так, як я ніколи не виглядала. І я питаю: боже мій, як їм це вдається? Я знаю всі тонкощі цієї індустрії і те, що люди використовують для таких фото. Я дійсно знаю: те, що виглядає реальним, може виявитися підробкою. Тим не менш, мені все ще дуже погано, коли я це бачу. І хоча я дуже впевнена в собі і задоволена своїм життям, я незадоволена своїм тілом", - сказала Біллі.

Співачка зізналася, що негативні думки дошкуляють її навіть на сцені.

"Коли я знаходжуся на сцені, мені доводиться відмежовуватися від уявлень про своє тіло, - каже вона. - Тому що у мене такі жахливі стосунки з тілом, ви не повірите. Мені просто потрібно абстрагуватися... А потім ти отримуєш фотографію папараці, коли ти бігла до дверей і не знала, що тебе знімають, а всі кажуть: "Товста!""

У свій новий альбом Happier Than Ever Біллі Айлиш включила розмовний уривок Not My Responsibility, в якому задається питанням, чому інші вважають її фігуру провокаційною. "Тіло, з яким я народилася, хіба це не те, чого ви хотіли? Якщо я вдягаю те, що зручно, я не жінка. Якщо я скину шари одягу, я повія".

  • Раніше Біллі Айліш зізнавалася, що з дитинства ненавиділа своє тіло, морила себе голодом і навіть пила шкідливі таблетки для схуднення. Ось, що вона розповіла про це непростий період.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии