Лайм

Розпалює ненависть до королівської родини: новий мультсеріал HBO "Принц" обурив глядачів

Сатиричне шоу критикують у мережі через жорсткі жарти

На стрімінговій платформі HBO Max вийшов сатиричний мультсеріал "Принц" від одного з продюсерів "Гріффінів". Шоу щосили критикують у мережі, оскільки воно, мовляв, розпалює ненависть до королівської родини.

""Принц" зображує британську королівську родину як збіговисько егоїстичних любителів чаю, які виховують своїх маленьких дітей розпещеними і жорстокими тиранами, - пише The Washington Post. - Королева Єлизавета II зображується як бос мафії, а спадкоємець престолу принц Чарльз - як владолюбний мамин синочок, який занадто довго чекав, щоб стати королем".

"Королева постійно влаштовує істерики через пироги, Камілла - німа, принц Чарльз відчайдушно потребує материнської любові, а принц Філіп - незграбний старий, який не може пережовувати їжу, - описує сюжет видання Insider. - Меган Маркл зображена зневіреною актрисою, яка не може знайти нову роботу, принц Гаррі настільки відірваний від реальності, що не може купити молоко або відкрити холодильник, а Міддлтон постійно жадібно п'є вино".

Найбільше критиків обурив образ 8-річного принца Джорджа - старшого сина принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Йому приписали пихатість, одержимість престижем і погане ставлення до своїх братів і сестер.

У соцмережах "Принца" називають огидним і таким, що ганьбить королівську сім'ю. "Чому це шоу не заборонили?" "Як жахливо висміювати маленьку дитину". "HBO, це зовсім не круто. Це справжні люди зі справжніми почуттями. Дайте їм спокій", - пишуть у коментарях на офіційній сторінці мультсеріалу в Instagram.

Творець шоу Гері Джанетта заперечує, що "Принца" потрібно сприймати всерйоз. "Це пародія, все зроблено з любов'ю", - запевняє він.

Джанетта і раніше критикували за те, що він знущається над принцом Джорджем. У 2018 році, коли хлопчикові було всього 4 роки, сценарист пожартував, що він знаходиться у стосунках із молодим пажем.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Prince (@theprinceonmax)

Голоси мультяшним членам королівської родини подарували відомі американські актори, включаючи Орландо Блума в ролі принца Гаррі і Софі Тернер в ролі принцеси Шарлотти. Згода Блума працювати в шоу особливо дивує, оскільки актор є сусідом принца Гаррі і Меган Маркл у Монтесіто. Актрису "Гри престолів" теж критикують, оскільки сама вона люто захищає конфіденційність своєї сім'ї і лається з папараці, які фотографують її дитину.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Prince (@theprinceonmax)

Незважаючи на чорний гумор, у "Принца" вже з'явилися фанати. Вони закликають критиків розслабитися і насолоджуватися комедією. Їхній головний аргумент полягає в тому, що коміки і творчі люди мають право на свободу слова. "Абсолютно прекрасно! Ми збираємося переглянути, тому що пропустили багато через сміх", - пишуть вони. - "Не можу дочекатися 2 сезону".

Спочатку прем'єра "Принца" була запланована на травень 2021 року, але HBO Max відклав її через смерть принца Філіпа. Серіал вийшов на платформі 29 липня 2021 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування