Лайм

Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" пояснила, чому приховує особисте життя

Шанувальникам не терпиться побачити обранця акторки

Актриса гумористичної програми "Дизель Шоу" Вікторія Булітко не любить говорити на тему особистого життя, а на питання про свого обранця завжди жартує. Дівчина так вміло приховує коханого, що навіть її знайомі стали сумніватися в його існуванні.

"Я вибрала позицію - приховувати особисте життя і успішно з цим справляюся. Так успішно, що недавно навіть мій знайомий, не близький правда, але все ж, зажадав якесь підтвердження цього факту. Довелося зробити знімок фотографії, яка у нас в спальні висить", - розповіла акторка в Instagram.

Фото: instagram.com/bulitka

Вікторія пояснює, що вирішила не афішувати своє особисте життя, оскільки не хоче, щоб чужі люди заглядали в її простір та обговорювали її вибір.

"Не хочу непотрібних питань або зайвих суджень, балачок про мій вибір. Я ранима людина і на мене можна вплинути якимось висловлюванням або оцінкою. Мені так спокійніше", - пояснила Булітко.

  • Раніше Вікторія розповідала, що перебуває у стосунках більш шести років. Пара живе в цивільному шлюбі, але офіційно оформляти союз поки не планує. Особистість обранця Булітко не розкриває, також закохані не з'являються разом на публічних заходах.
  • До цього у акторки був роман із залежним чоловіком. Вікторія сподівалася, що кохання переможе і її обранець зможе зав'язати із згубною звичкою, але дива не сталося.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування