Лайм

Олена Зеленська приміряла оригінальний діловий костюм на форумі "Україна 30": фото

Перша леді виглядала вишукано та стильно

Олена Зеленська виступила на форумі "Україна 30", де представила новий україномовний аудіогід. На презентації як завжди особлива увага була прикута до образу першої леді, і дружина президента змогла в черговий раз довести, що володіє бездоганним відчуттям стилю.

Фото з заходу опубліковані в її Instagram. Для ділового виходу в світ дружина Володимира Зеленського вибрала костюм пудровий відтінку, що складається зі спідниці довжини міді та укороченого жакета оригінального крою. За допомогою темного ремінця перша леді зробила акцент на талії, а волосся традиційно вклала в легкі локони.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

У своєму пості Зеленська розповіла, що цей аудіогід є вже 26-м за рахунком. Його запустять в Німеччині. Українська мова зазвучить в стінах палацу Сансусі, в місті Потсдам.

"Палац входить до десятки найвідоміших архітектурних пам’яток Німеччини і є колишньою літньою резиденцією прусського короля Фрідріха II. Сансусі внесений до списку Світової спадщини ЮНЕСКО, його щороку відвідують близько 350 тисяч туристів", - зазначила перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Саме за допомогою таких кроків ми розширюємо вплив українського у світі. Українці матимуть змогу доторкнутися до більшої кількості культурних та історичних пам’яток, а іноземці - відчути й побачити нашу включеність у міжнародні процеси", - підкреслила дружина гаранта.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також