RU  UA

Дізнатися

Ріанна стала найбагатшою співачкою планети, і в цьому їй допомогла зовсім не музика

Цьому посприяв косметичний бренд Fenty Beauty

Співачка Ріанна визнана найбагатшою жінкою-музикантом планети: за підрахунками Forbes, її статки становлять $1,7 млрд. Втім, мільярдером її зробила зовсім не музика, яка принесла їй популярність.

Як повідомляють експерти журналу, більша частина її статків (приблизно $1,4 млрд) припадає на її частку в косметичній компанії Fenty Beauty, в якій їй належить 50%.

Фото: instagram.com/badgalriri

Решта - частка, яка коштує приблизно $270 млн, в компанії спідньої білизни Savage x Fenty. І тільки частина грошей їй принесла музична кар'єра. Видання зазначає, що Ріанна з 2016 року не випускала нових альбомів, тому зараз відрахування, які вона отримує як співачка, складають вкрай незначну частину її статків.

Оцінивши стан Ріанни, Forbes офіційно визнав її мільярдером та найбагатшою співачкою планети. У світі шоу-бізнесу вона поступається тільки телеведучій Опрі Вінфрі, чий статок становить $2,7 млрд.

  • Нещодавно Ріанна стала героїнею нового номера італійського Vogue, але з модним чином не склалося - це ж фішка Джо з "Друзів".
  • А також Ріанна знялася топлес і спровокувала міжнародний скандал. Все через кулона, адже співачка одягла прикрасу із зображенням індуїстського бога Ганеші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие