RU  UA

Дізнатися

Стівен Кінг планує написати роман про пандемію Covid-19: Це буде складно

І розповів, як коронавірус вплинув на процес створення його нової книги

Письменник Стівен Кінг, відомий творами у жанрах хоррор та трилер, планує написати роман, який буде присвячений коронавірусу. Своїми творчими планами автор поділився з Вупі Голдберг в рамках програми The View.

"Король жахів" взяв участь в ток-шоу, щоб презентувати свою нову книгу під назвою "Біллі Саммерс". В ході бесіди він розповів, що Covid-19 вплинув на зміст роману: спочатку події твору відбувалися у 2020 році, але він повністю змінив їх на 2019-й, щоб зберегти правдоподібність.

Фото: Getty Images

Стівен розповів, що за сюжетом герої "Біллі Саммерса" відправляються в круїз, але у 2020-му вони не змогли б подорожувати через коронавірус.

Потім Кінг заявив, що свій наступний роман хоче присвятити пандемії ковіду. "Наступна книга, яку я хочу написати, буде присвячена безпосередньо коронавірусу. Я хочу взяти події 2020 року і подивитися, як вони проявляться у фактурі роману. Це буде складно", - поділився письменник.

  • Раніше Стівен Кінг назвав найстрашніший для нього фільм. Здавалося б, "Короля жахів" не можна нічим злякати, але є картина, яка стала для нього настільки жахливою, що він навіть не зміг додивитися її до кінця.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации