Лайм

Наймана квартира і машина в кредит: Віктор Павлик розповів, на що живе його сім'я

Співак розповів про сімейний бюджет і витрати

У 2020 році молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова відповіла на чутки про те, що вийшла заміж за співака заради грошей. Дівчина зізналася, що їхнє спільне життя - далеко не розкіш, і під час карантину без концертів дохід їхньої родини сильно впав.

У новому інтерв'ю Славі Дьоміну Павлик розповів, на що зараз живе його сім'я, і скільки він заробляє.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Віктор Павлік (@viktorpavlik)

"2-3 виступи на місяць зараз залізобетонно є, і навіть цього, за великим рахунком, достатньо для того, щоб не жирувати, не записувати нові пісні і знімати нові кліпи, але для того, щоб жити, їсти, їздити на машині, заправлятися і оплачувати комуналку, - сказав 56-річний Павлик. - Один виступ в середньому коштує 5 тисяч доларів. З цих грошей я плачу музикантам, 10% - організаторам. Мені залишається 3 тисячі доларів. На місяць виходить 5-7 тисяч".

Співак сказав, що його заробіток йде в сім'ю, а його дружина Катя свої гроші витрачає на себе.

"Ми живемо в орендованій двокімнатній квартирі і платимо за неї чимало - 20 тисяч гривень на місяць. Зараз народився син, і ми думаємо, як розширитися. Грошей немає, щоб купити будинок, але ми думаємо зняти нову квартиру. У нас дві машини, стоянки. Я тільки за стоянку плачу 5200 гривень в місяць, і за мотоцикл ще тисячу, - розповів Павлик. - Машина у мене в лізингу, це теж кредит. Кредити - це страшна річ. А Катя свою машину викупила".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Віктор Павлік (@viktorpavlik)

Також співак похвалив дружину за вміння накопичувати і економити гроші. Сам він хоче відкрити своєму 1-місячному синові рахунок у банку, який до 18 років ніхто не зможе зняти. Катерину Репяхову Віктор Павлик називає щирою, розумною і турботливою.

  • Віктор Павлик та Катерина Репяхова стали батьками 15 червня - у них народився син Михайло. Для 27-річної Каті хлопчик став первістком, а для 55-річного співака - вже четвертою дитиною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі