Лайм

Олена Зеленська повторила свій стильний монолук у блакитних тонах: фото

На цей раз перша леді додала невеликий аксесуар

Олена Зеленська відвідала Маріїнський палац, де анонсувала створення 30 аудіогідів для пам'яток України. Для ділового виходу перша леді вибрала наряд, в якому ми її бачили два роки тому.

Фотогрфії з заходу дружина президента опублікувала в Instagram. Зеленська з'явилася перед публікою в костюмі-трійці небесно-блакитного кольору, який не здає модних позицій. Свій стильний монолук перша леді розбавила нюдовимі човниками і хусткою-паше з анімалістичним принтом.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Раніше цей костюм Олена Зеленська одягала у 2019 році для благодійного обіду в США Fashion 4 Development, присвяченого взаємодії моди і дипломатії.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

У підписі дружина гаранта розповіла, що запуск аудіогідів приурочили до 30-річчя незалежності України. Вони працюватимуть у культурних центрах країни - музеях, фортецях таі заповідниках.

"Завдяки такій співпраці тридцять установ матимуть змогу розповісти про українську історію та культуру англійською та українською мовами. А для кожного з нас відвідання музеїв стане ще більш зручним, сучасним та інтерактивним. Полтавський краєзнавчий музей, Ужгородський замок і навіть печера Атлантида – захоплива історія всіх цих місць нарешті стане доступною. Це лише декілька прикладів пам'яток, які будуть ще ближчими, зрозумілішими та доступнішими як для українців, так і для іноземців", - розповіла перша леді.

  • Раніше Олена Зеленська відповіла критикам на зауваження з приводу кросівок у Версалі. Зовнішній вигляд першої леді викликав масу пересудів у соцмережах.
  • 5 серпня Олена Зеленська побувала з робочим візитом на острові Хортиця. Для поїздки перша леді вибрала сучасний образ, показавши, як поєднувати брючний костюм з кедами та виглядати стильно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також