Лайм

Скарлетт Йоханссон народила другу дитину - чоловік зірки назвав незвичайне ім'я малюка

Актриса стала мамою хлопчика

У Скарлетт Йоханссон та її чоловіка Коліна Джоста народилася дитина. Радісну новину чоловік 36-річної зірки "Месників" підтвердив в Instagram після перших чуток в ЗМІ.

"Добре, добре, у нас народилася дитина. Його звуть Космо. Ми його дуже любимо", - написав сценарист гумористичного шоу Saturday Night Live.

Фото: Getty Images

Новонароджений син - друга дитина голлівудської актриси. Йоханссон також виховує 6-річну дочку Роуз від журналіста Ромена Доріака, з яким розлучилася в 2017 році після 3 років шлюбу. Також зірка була одружена з актором Райаном Рейнольдсом з 2008 по 2011 рік.

Скарлетт Йоханссон і Колін Джост зіграли тихе весілля в жовтні 2020 року після трьох років стосунків. Перші чутки про вагітність актриси з'явилися в червні, коли вона не з'явилася на заходах щодо просування свого останнього фільму "Чорна вдова".

  • Скарлетт Йоханссон наразі судиться з Disney, стверджуючи, що її контракт був порушений, коли "Чорна вдова" вийшла на стрімінговій платформі Disney +.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024