Лайм

Юрій Горбунов та Катя Осадча обмінялися забавними фото новонародженого сина

У пари народилася друга спільна дитина

19 серпня Катя Осадча повідомила, що стала багатодітною мамою. Телеведуча показала фотографію крихітної ручки новонародженого сина і тепло звернулася до чоловіка. Юрій Горбунов в свою чергу зробив пост-відповідь.

Ведучий опублікував в Instagram серію милих фотографій, зроблених в пологовому. На одному з кадрів щасливий тато тримає маленьку ніжку малюка, яка поміщається на його пальцях.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Продюсер.Телеведучій (@gorbunovyuriy)

"Пишаюся тобою, наша матуся! Люблю тебе! Ми дуже щасливі! Яке це неймовірне відчуття перерізати пуповину, і бачити як з'являється на світ твоя дитина! Дякую тобі за це!, - написав Горубнов.

Для Каті Осадчої ця дитина стала третьою, а для Юрія Горбунова - другою. Зіркова пара виховує спільного сина Івана і старшого Іллю, якого телеведуча народила в першому шлюбі.

  • Напередодні третіх пологів телеведуча з чоловіком влаштували "бейбі шауер" і поділилися милими фотографіями свята. На вечірку пара запросила найближчих друзів, в числі яких опинилися і куми - Потап з Настею Каменських.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа