Лайм

Телеканал випадково показав сатанинський ритуал у вечірніх новинах: відео

Ведуча не подала виду, що трапилася помилка

Австралійський телеканал ABC TV випадково показав у вечірньому випуску новин сатанинський ритуал. Ведуча коментувала сюжет, присвячений здоров'ю поліцейських собак, коли бесіда трьох чиновників на вулиці раптово змінилися чорною месою.

"Слава сатані!" - говорить чоловік у чорній мантії, поки поруч із ним на сцені з перевернутим хрестом стоїть жінка в сукні і накидці.

Телеведуча Івонн Йонг продовжила програму як ні в чому не бувало, проігнорувавши кліп. "Вона зовсім не вражена", - відзначають користувачі Twitter. - "Її вираз обличчя ніби каже: " у що, ви вже закінчили?""

Кадри в новинах було взято з відео на Facebook, присвяченому "Храму Сатани в Нузі" - групі активістів із Квінсленда. Нещодавно організація потрапила в новини, коли її засновник Робін Брістоу, відомий під ім'ям "Брат Самаель Демо-Горгон", попросив уряд Австралії дозволити сатаністам вести релігійні заняття у школах.

Брістоу сказав, що меса не була серйозним ритуалом, і більше схожа на маскарадну вечірку.

"До нас прийшло багато людей, які сприйняли це зібрання дуже серйозно. Це неправильно. Сатаністи не вірять у сатану, вони не вірять, що він існує, це наш перший принцип. Дуже кумедно, коли нас звинувачують у поклонінні сатані, бо ми не віримо в потойбічні сили, - пояснив активіст. - Для багатьох сатана - це політичний інструмент, він, безумовно, привертає увагу людей... Ми розглядаємо сатану як потужну метафору протесту".

"Храм Сатани в Нузі" був заснований у 2019 році у відповідь на ухвалення законопроекту про релігійну дискримінацію. Активісти хотіли змусити федеральний уряд відмовитися від нововведення і замінити його законом про права людини.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ