RU  UA

Дізнатися

Телеканал випадково показав сатанинський ритуал у вечірніх новинах: відео

Ведуча не подала виду, що трапилася помилка

Австралійський телеканал ABC TV випадково показав у вечірньому випуску новин сатанинський ритуал. Ведуча коментувала сюжет, присвячений здоров'ю поліцейських собак, коли бесіда трьох чиновників на вулиці раптово змінилися чорною месою.

"Слава сатані!" - говорить чоловік у чорній мантії, поки поруч із ним на сцені з перевернутим хрестом стоїть жінка в сукні і накидці.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Телеведуча Івонн Йонг продовжила програму як ні в чому не бувало, проігнорувавши кліп. "Вона зовсім не вражена", - відзначають користувачі Twitter. - "Її вираз обличчя ніби каже: " у що, ви вже закінчили?""

Кадри в новинах було взято з відео на Facebook, присвяченому "Храму Сатани в Нузі" - групі активістів із Квінсленда. Нещодавно організація потрапила в новини, коли її засновник Робін Брістоу, відомий під ім'ям "Брат Самаель Демо-Горгон", попросив уряд Австралії дозволити сатаністам вести релігійні заняття у школах.

Брістоу сказав, що меса не була серйозним ритуалом, і більше схожа на маскарадну вечірку.

"До нас прийшло багато людей, які сприйняли це зібрання дуже серйозно. Це неправильно. Сатаністи не вірять у сатану, вони не вірять, що він існує, це наш перший принцип. Дуже кумедно, коли нас звинувачують у поклонінні сатані, бо ми не віримо в потойбічні сили, - пояснив активіст. - Для багатьох сатана - це політичний інструмент, він, безумовно, привертає увагу людей... Ми розглядаємо сатану як потужну метафору протесту".

"Храм Сатани в Нузі" був заснований у 2019 році у відповідь на ухвалення законопроекту про релігійну дискримінацію. Активісти хотіли змусити федеральний уряд відмовитися від нововведення і замінити його законом про права людини.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil