Лайм

Анджеліна Джолі завела сторінку в Instagram - перша публікація присвячена подіям в Афганістані

За добу на аккаунт акторки підписалися 5 млн користувачів

Акторка і посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі завела сторінку в Instagram. Голлівудська зірка приєдналася до соціальної мережі, щоб підтримати жителів Афганістану після захоплення країни талібами.

У своєму першому пості знаменитість показала лист афганської дівчинки-підлітка, в якому та розповідає, як змінилося життя країни після приходу "Талібану" до влади. А також згадала, як зустрічалася з афганськими біженцями за два тижні до терористичних актів 11 вересня 2001 року.

Фото: Getty Images

"Я була на кордоні з Афганістаном за два тижні до 11 вересня, де я зустріла афганських біженців, які втекли від талібів. Це було двадцять років тому, - пригадує Джолі. - Сумно спостерігати, як афганці знову змушені покинути свої домівки через страх і невпевненість, що охопив їхню країну. Витратити так багато часу і грошей, пролити кров і втратити життя тільки заради цього - це майже неможливо зрозуміти. Спостерігати протягом десятиліть, як з афганськими біженцями - одними з найбільш здібних людей в світі - поводяться як з тягарем, також огидно".

"Як і інші віддані справі, я не відвернуся. Продовжуватиму шукати способи допомогти. І я сподіваюся, ви приєднаєтеся до мене", - зазначила акторка.

На момент написання замітки публікація Джолі зібрала майже 2 мільйони лайків, а на аккаунт підписалися 5 мільйонів користувачів соцмережі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Angelina Jolie (@angelinajolie)

  • Тим часом суд вирішив п'ятирічну тяжбу Анджеліни Джолі і Бреда Пітта про опіку над дітьми. Рішення судді не задовольнило 46-річну акторку, і вона продовжуватиме боротьбу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil